Gymillä liikutaan Hyvällä Fiiliksellä - meillä ei ole sitoutumispakkoa!
​12kk liikuntakortit ovat toistaiseksi voimassa olevia kortteja 1 kuukauden irtisanomisajalla. 

 

Asiakkaanamme sinulla on vapaus valita kaupungin kattavimmasta ryhmäliikuntavalikoimasta juuri sinua miellyttävät vaihtoehdot. Tarjoamme ryhmäliikuntatunteja jokaiseen makuun ja kuntosali on käytössäsi joka päivä aamuvarhaisesta iltamyöhään. Meiltä löytyy erilaisia korttivaihtoehtoja jokaiseen elämäntilanteeseen; pidemmillä toistaiseksi voimassaolevilla sopimuksilla tai sitoumuksetta.

Gymiläinen 12 kk!

12kk liikuntasopimus on edullisin vaihtoehto sinulle, vaikka liikkuisit vain kaksi kertaa viikossa! 12kk Gymiläisenä saat myös henkilökohtaisen, sinulle laaditun kuntosaliohjelman ja kuntosaliohjelmapäivityksen (arvo 140€) maksutta, kurssit edullisempaan hintaan sekä ennakkovaraajan edun erilaisiin teemapäiviin ja tapahtumiin.

 Usein kysyttyjä kysymyksiä 12 kk liikuntasopimuksista
  1. Onko sopimus määräaikainen? 
    Ei ole. Voit irtisanoa sopimuksesi koska tahansa, kuukauden (1kk) irtisanomisajalla.

  2. Mitä teen, jos joudun pitkälle sairauslomalle?
    Jos olet sairauslomalla neljä viikkoa tai kauemmin, huomioidaan tämä kortissasi/laskutuksessasi. Toimita sairaslomatodistus asiakaspalveluumme, niin pidennämme korttisi voimassaoloaikaa sairasloman verran.

  1. Milloin 12kk liikuntasopimus on minulle kannattava?
    12kk sopimus kannattaa, kun liikut säännöllisesti ja haluat liikunnasta elämäntavan. 12kk kortti on sinulle kannattavampi kuin mikään muu korttimme, mikäli liikut kaksi kertaa viikossa tai useammin. 

 

Jos jokin liikuntakortteihin tai palveluihimme liittyvä asia askarruttaa, tule käymään niin kerromme sinulle lisää!