• Voimassaolevalla asiakkuudella sinulla on oikeus varata ryhmäliikuntatunteja tai solarium aikoja Avoinna24 -palvelun kautta. Nettivaraajana sinulla on käyttäjätunnus ja salasana Avoinna24 -palveluun sekä henkilökohtainen kulkukortti keskuksellemme. Käyttäjätunnuksen ja salasanan määrittelet itse Avoinna24 -palvelussa.

  • Varauksia voi tehdä enintään 5 tunnille seitsemän päivän ajaksi. Huomioithan, että varausmahdollisuuden hyödyntäminen edellyttää voimassa olevaa asiakkuutta. Mikäli ryhmäliikuntatunti on täynnä, voit tehdä varauksen "jonotuspaikalle". Vapautuneesta paikasta saat ilmoituksen sähköpostiisi.

  • Voimassaolevat varaukset tulee lunastaa viimeistään 5 min ennen tunnin alkua. Varaukset lunastetaan vastaanoton kulunvalvontakoneelta omalla kulkukortilla napauttamalla tunnin painiketta kosketusnäytöltä.

  • Lunastamatta jääneet nettivaraukset avautuvat paikalla olevien asiakkaiden käyttöön 5 min ennen tunnin alkua.

  • Varaus tulee perua netin kautta aina viimeistään 6 tuntia ennen ohjatun ryhmäliikuntatunnin alkua. Äkillisissä tapauksissa peruutuksen voi tehdä myös soittamalla keskuksellemme ja asiakaspalvelumme hoitaa peruutuksen puolestasi. Näin varmistamme, että myös jonotuspaikoilla oleville vapautuu treenipaikka tunnille.

  • Mikäli jätät peruuttamatta tai saapumatta paikalle 3 kertaa kahden kuukauden aikana, nettivaraustunnuksesi lukkiutuvat yhden kuukauden ajaksi. Saat aktivoitua tunnukset ennen 1 kk:n päättymistä asiakaspalvelusta maksamalla 10 €:n avausmaksun. Nämä muutokset on tehty asiakkaidemme toivomuksesta.

  • Nettivarausjärjestelmä peruttaa automaattisesti aamutunnin, mikäli ennakkoilmoittautuneita tunnille on vähemmän kuin viisi (5). Järjestelmä lähettää peruutusviestin asiakkaan sähköpostiin. Peruutus tapahtuu edeltävänä iltana asiakaspalvelun sulkemisaikaan.
Ohjattu ryhmäliikuntatunti pidetään, kun on vähintään viisi (5) ennakkoilmoittautunutta tunnille. Pidätämme oikeuden mahdollisiin tunti- ja aikataulumuutoksiin.