Omat ryhmät joka arkipäivä klo 11.00

60+ Jumppa 

Tunnilla keskitytään tasapainoa ja koordinaatiota kehittäviin ja ylläpitäviin harjoituksiin sekä keskivartaloa ja ryhtiä tukeviin lihasryhmiin. Helppoa ja rauhallista, mutta samalla hauskaa ja tehokasta! Tunti soveltuu seniori-ikäisille naisille ja miehille!

60+ KeppiJumppa

Liikettä rankaan ja ryhtiä ruotoon! Ihanan lempeä tunti. Hyvinvointia selkään ja niska-hartiaseudulle.

60+ Pyöräily (Tauolla!)

Tällä helpolla 35 minuutin mittaisella EasySpinning -tunnilla tutustutaan sisäpyöräilyyn ja pidetään pyöräilytaitoja yllä myös talvellakin! Kuntosi kohoaa mukavasti musiikin siivittämänä. Tunnille kannattaa saapua 10 minuuttia ennen, jotta ohjaaja ehtii käydä pyörän asetukset Sinun kanssasi rauhassa läpi. Tervetuloa kaikille, pyöräilykokemukseen katsomatta! Vinkki: hyvä liikuntamuoto polvi- ja lonkkaleikkauksesta kuntoutuville. Yhdistä tuntiin mukavasti lempeä 60+ Venyttely.

60+ Step 

Step -jumppa sisältää helppoa askellusta laudalle. Lautaa hyödynnetään myös lihaskuntoliikkeissä. Steppi kehittää mm. tasapainoa ja keskivartalon hallintaa - erinomaista "luujumppaa".

60+ Tanssi 

Tanssillinen, mukaansatempaava hyvän olon tunti. Helppoa askellusta hyvän musiikin siivittämänä. Tunnilla voit tutustua mm. lavatanssijumppaan, LAVIKseen, Zumbaan tai vaikkapa Bailatinoon. Energiaa, iloa ja tanssin huumaa!

60+ Venyttely 

Kehon oma hemmotteluhetki - venyttele itsesi vetreäksi!