Omat ryhmät joka arkipäivä klo 11.00 

Kesäjumpat 2018 Gymillä ajalla 4.6.-2.9.
  • Kesävenyttely tiistaisin klo 11.00
  • Kesäjumppa torstaisin klo 11.00

 

Syyskausi 3.9. alkaen!

Syksyllä jumpataan taas tuttuun tapaan 5x viikossa

Maanantai

60+ KeppiJumppa

Liikettä rankaan ja ryhtiä ruotoon! Ihanan lempeä tunti. Hyvinvointia selkään ja niska-hartiaseudulle.

Tiistai

60+ Venyttely 

Kehon oma hemmotteluhetki - venyttele itsesi vetreäksi!

Keskiviikko

60+ Step 

Step -jumppa sisältää helppoa askellusta laudalle. Lautaa hyödynnetään myös lihaskuntoliikkeissä. Steppi kehittää mm. tasapainoa ja keskivartalon hallintaa - erinomaista "luujumppaa".

Torstai

60+ Jumppa 

Tunnilla keskitytään tasapainoa ja koordinaatiota kehittäviin ja ylläpitäviin harjoituksiin sekä keskivartaloa ja ryhtiä tukeviin lihasryhmiin. Helppoa ja rauhallista, mutta samalla hauskaa ja tehokasta! Tunti soveltuu seniori-ikäisille naisille ja miehille!

Perjantai

60+ Lavis

Tanssillinen, mukaansatempaava hyvän olon tunti. Helppoa askellusta hyvän musiikin siivittämänä. Energiaa, iloa ja tanssin huumaa!

Tauolla

60+ Pyöräily 

Tällä helpolla 35 minuutin mittaisella EasySpinning -tunnilla tutustutaan sisäpyöräilyyn ja pidetään pyöräilytaitoja yllä myös talvellakin! Kuntosi kohoaa mukavasti musiikin siivittämänä. Tunnille kannattaa saapua 10 minuuttia ennen, jotta ohjaaja ehtii käydä pyörän asetukset Sinun kanssasi rauhassa läpi. Tervetuloa kaikille, pyöräilykokemukseen katsomatta! Vinkki: hyvä liikuntamuoto polvi- ja lonkkaleikkauksesta kuntoutuville. Yhdistä tuntiin mukavasti lempeä 60+ Venyttely.