Info

 Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme, ihanaa että olet liittynyt joukkoomme! Tältä sivulta löydät ohjeet ja vinkit, jotka auttavat sinut alkuun ja opastavat vastaisuudessakin.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee Sinua päivittäin aukioloaikojemme mukaan. Liikuntakeskukseen saapuessasi kirjaudut aina asiakaspäätteellä omalla kulkukortilla "NFC tagilla". Henkilökohtainen kulkukortti aktivoidaan liikuntakortin oston yhteydessä. Kulkukortti maksaa 5 euroa. 

Ryhmäliikunta

Gym & Fitness Centerillä on kolme liikuntasalia. Fillari ja Cemppari löytyvät ylhäältä portaiden vierestä vasemmalta ja Gellari alakerrasta vastapäätä naisten pukuhuonetta. Tullessasi ryhmäliikuntatunnille on hyvä varustautua juomapullolla, joustavilla vaatteilla, sisäliikuntakengillä sekä pienellä hikipyyhkeellä. Suosittelemme ottamaan oman jumppamaton mukaan. Saavuthan tunneille ajoissa ja viivythän aina tunnin loppuun asti. Myöhässä saapuminen ja kesken tunnin poistuminen häiritsee muita liikkujia sekä tunnin rakennetta. Välineiden kuljettaminen on turvallisuussyistä kielletty tunnin aikana. Mikäli sinulla on kiire, ohjaajalla on aina aikaa auttaa välineiden pois laitossa eli ilmoitathan asiasta etukäteen ohjaajalle. 

Kuntosali

Otathan huomioon muut asiakkaat palauttamalla painot paikalleen ja pyyhkimällä laitteet käytön jälkeen. Desinfiointiainepulloja ja paperia löytyy eri puolilta kuntosalia. 

Nettivaraus

Meillä on käytössä ajanvarausjärjestelmä Avoinna24, jonka kautta voit varata ja peruuttaa ryhmäliikuntatunteja. Tunnin varaaminen onnistuu vaikka sinulla ei olisikaan korttia voimassa.  Esteen sattuessa peruutathan tuntisi. Varaus tulee perua ajanvarausjärjestelmän kautta viimeistään kolme (3) tuntia ennen ohjatun tunnin alkua. Äkillisen esteen sattuessa voit perua varauksesi olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Kolme peruuttamatonta varausta yhden kuukauden sisään vie varausoikeutesi kahdeksi viikoksi. 

Kylmäaika

Henkilökohtaisella tägillä treenaat klo 05:00 – 24:00 (ulko-ovi toimii klo 23 asti). Kulkuavain on henkilökohtainen, eikä kylmäaikana ole lupa tuoda ulkopuolisia asiakkaita salille. Puutumme kaikkiin väärinkäytöksiin. Muistathan kirjata itsesi aina asiakaspäätteelle tullessasi kylmäaikana salille.

Nuoret ja lapset

Ikäraja liikuntakeskukseemme on 15 vuotta. Yläkerrasta löytyy leikkihuone "Puuhari" omatoimisille lapsille. Puuharissa lapset voivat piirtää tai katsella elokuvia, kun vanhemmat ovat kuntosalilla tai ryhmäliikuntatunneilla. Turvallisuussyistä lapsilla ei ole lupa olla kuntokeskuksen muissa tiloissa. Muistathan, että lapset ovat leikkihuoneessa aina vanhempien vastuulla. 

Pukuhuoneet/Saunat/WC 

Miesten pukuhuone "Sällit" sijaitsee asiakaspalvelun vieressä katutasossa ja naisten pukuhuone "Flikat" sijaitsee alakerrassa. Molemmissa pukuhuoneissa on lukolliset kaapit, joihin saat vaatteet sekä muuta tavarat säilöön salilla olon ajaksi. Pukuhuoneiden yhteydessä on myös wc, suihkuja ja sauna. Lisää wc-tiloja löytyy yläkerrasta portaiden vierestä oikealta sekä aulan oleskelutilasta. Saunat ovat käytössä joka päivä kello 10:00-13:00 ja 16:00-20:00. Sauna laitetaan omatoimisesti päälle ohjauspaneelista. Paneelin löydät suihkutilan oven vierestä sekä naisten että miesten puolella.

Kengät

Kenkäteline ulkokengille löytyy aulan oleskelutilasta. Toivomme, ettei ulkokengillä kävellä kuntosalille tai alakertaan. Näin estetään kivien ja muiden roskien kulkeutuminen salille sekä muihin liikuntakeskuksen tiloihin. Liikuthan ryhmäliikuntasaleissa ja kuntosalilla vain sisäkengillä. Viihtyminen ja siisteys on kaikkien yhteinen asia. 

Palaute

Mikäli havaitset salilla jotain puutetta tai korjausta vaativaa kohdetta ilmoitathan siitä viipymättä asiakaspalveluun. Haluamme, että juuri sinä viihdyt meillä!